Wednesday 12, Aug

  • Romantic Road *** Ending Soon ***

    PG
  • Wednesday 12, Aug    Run time:91 Minutes

    12:15 PM

    Start Time: 12:15 PM - Finish Time: 1:46 PM

  • The Personal History of David Copperfield *** Ending Soon ***

    PG
  • Wednesday 12, Aug    Run time:129 Minutes

    4:35 PM

    Start Time: 4:35 PM - Finish Time: 6:44 PM

  • Love Sarah *** Ending Soon ***

    M
  • Wednesday 12, Aug    Run time:107 Minutes

    10:00 AM

    Start Time: 10:00 AM - Finish Time: 11:47 AM

  • The Burnt Orange Heresy *** Ending Soon ***

    MA15+
  • Wednesday 12, Aug    Run time:109 Minutes

    2:50 PM

    Start Time: 2:50 PM - Finish Time: 4:39 PM

  • 23 Walks

    M
  • Wednesday 12, Aug    Run time:112 Minutes

    10:15 AM

    Start Time: 10:15 AM - Finish Time: 12:07 PM

    5:00 PM

    Start Time: 5:00 PM - Finish Time: 6:52 PM

  • The Secret: Dare to Dream *** Ending Soon ***

    PG
  • Wednesday 12, Aug    Run time:117 Minutes

    2:15 PM

    Start Time: 2:15 PM - Finish Time: 4:12 PM

  • A White, White Day

    M
  • Wednesday 12, Aug    Run time:119 Minutes

    12:30 PM

    Start Time: 12:30 PM - Finish Time: 2:29 PM

Thursday 13, Aug

  • The Burnt Orange Heresy *** Ending Soon ***

    MA15+
  • Thursday 13, Aug    Run time:109 Minutes

    12:40 PM

    Start Time: 12:40 PM - Finish Time: 2:29 PM

  • A White, White Day

    M
  • Thursday 13, Aug    Run time:119 Minutes

    12:05 PM

    Start Time: 12:05 PM - Finish Time: 2:04 PM

  • La Belle Epoque

    M
  • Thursday 13, Aug    Run time:125 Minutes

    10:10 AM

    Start Time: 10:10 AM - Finish Time: 12:15 PM

    2:50 PM

    Start Time: 2:50 PM - Finish Time: 4:55 PM

  • Made in Italy

    M
  • Thursday 13, Aug    Run time:104 Minutes

    10:00 AM

    Start Time: 10:00 AM - Finish Time: 11:44 AM

    2:30 PM

    Start Time: 2:30 PM - Finish Time: 4:14 PM

Friday 14, Aug

  • Romantic Road *** Ending Soon ***

    PG
  • Friday 14, Aug    Run time:91 Minutes

    5:15 PM

    Start Time: 5:15 PM - Finish Time: 6:46 PM

  • The Burnt Orange Heresy *** Ending Soon ***

    MA15+
  • Friday 14, Aug    Run time:109 Minutes

    12:40 PM

    Start Time: 12:40 PM - Finish Time: 2:29 PM

  • 23 Walks

    M
  • Friday 14, Aug    Run time:112 Minutes

    4:40 PM

    Start Time: 4:40 PM - Finish Time: 6:32 PM

  • A White, White Day

    M
  • Friday 14, Aug    Run time:119 Minutes

    12:05 PM

    Start Time: 12:05 PM - Finish Time: 2:04 PM

  • La Belle Epoque

    M
  • Friday 14, Aug    Run time:125 Minutes

    10:10 AM

    Start Time: 10:10 AM - Finish Time: 12:15 PM

    2:50 PM

    Start Time: 2:50 PM - Finish Time: 4:55 PM

    7:00 PM

    Start Time: 7:00 PM - Finish Time: 9:05 PM

  • Made in Italy

    M
  • Friday 14, Aug    Run time:104 Minutes

    10:00 AM

    Start Time: 10:00 AM - Finish Time: 11:44 AM

    2:30 PM

    Start Time: 2:30 PM - Finish Time: 4:14 PM

    7:15 PM

    Start Time: 7:15 PM - Finish Time: 8:59 PM

Saturday 15, Aug

  • Romantic Road *** Ending Soon ***

    PG
  • Saturday 15, Aug    Run time:91 Minutes

    5:15 PM

    Start Time: 5:15 PM - Finish Time: 6:46 PM

  • The Burnt Orange Heresy *** Ending Soon ***

    MA15+
  • Saturday 15, Aug    Run time:109 Minutes

    12:40 PM

    Start Time: 12:40 PM - Finish Time: 2:29 PM

  • 23 Walks

    M
  • Saturday 15, Aug    Run time:112 Minutes

    4:40 PM

    Start Time: 4:40 PM - Finish Time: 6:32 PM

  • A White, White Day

    M
  • Saturday 15, Aug    Run time:119 Minutes

    12:05 PM

    Start Time: 12:05 PM - Finish Time: 2:04 PM

  • La Belle Epoque

    M
  • Saturday 15, Aug    Run time:125 Minutes

    10:10 AM

    Start Time: 10:10 AM - Finish Time: 12:15 PM

    2:50 PM

    Start Time: 2:50 PM - Finish Time: 4:55 PM

    7:00 PM

    Start Time: 7:00 PM - Finish Time: 9:05 PM

  • Made in Italy

    M
  • Saturday 15, Aug    Run time:104 Minutes

    10:00 AM

    Start Time: 10:00 AM - Finish Time: 11:44 AM

    2:30 PM

    Start Time: 2:30 PM - Finish Time: 4:14 PM

    7:15 PM

    Start Time: 7:15 PM - Finish Time: 8:59 PM

Sunday 16, Aug

  • Romantic Road *** Ending Soon ***

    PG
  • Sunday 16, Aug    Run time:91 Minutes

    5:15 PM

    Start Time: 5:15 PM - Finish Time: 6:46 PM

  • The Burnt Orange Heresy *** Ending Soon ***

    MA15+
  • Sunday 16, Aug    Run time:109 Minutes

    12:40 PM

    Start Time: 12:40 PM - Finish Time: 2:29 PM

  • 23 Walks

    M
  • Sunday 16, Aug    Run time:112 Minutes

    4:40 PM

    Start Time: 4:40 PM - Finish Time: 6:32 PM

  • A White, White Day

    M
  • Sunday 16, Aug    Run time:119 Minutes

    12:05 PM

    Start Time: 12:05 PM - Finish Time: 2:04 PM

  • La Belle Epoque

    M
  • Sunday 16, Aug    Run time:125 Minutes

    10:10 AM

    Start Time: 10:10 AM - Finish Time: 12:15 PM

    2:50 PM

    Start Time: 2:50 PM - Finish Time: 4:55 PM

  • Made in Italy

    M
  • Sunday 16, Aug    Run time:104 Minutes

    10:00 AM

    Start Time: 10:00 AM - Finish Time: 11:44 AM

    2:30 PM

    Start Time: 2:30 PM - Finish Time: 4:14 PM

Monday 17, Aug

  • The Burnt Orange Heresy *** Ending Soon ***

    MA15+
  • Monday 17, Aug    Run time:109 Minutes

    12:40 PM

    Start Time: 12:40 PM - Finish Time: 2:29 PM

  • A White, White Day

    M
  • Monday 17, Aug    Run time:119 Minutes

    12:05 PM

    Start Time: 12:05 PM - Finish Time: 2:04 PM

  • La Belle Epoque

    M
  • Monday 17, Aug    Run time:125 Minutes

    10:10 AM

    Start Time: 10:10 AM - Finish Time: 12:15 PM

    2:50 PM

    Start Time: 2:50 PM - Finish Time: 4:55 PM

  • Made in Italy

    M
  • Monday 17, Aug    Run time:104 Minutes

    10:00 AM

    Start Time: 10:00 AM - Finish Time: 11:44 AM

    2:30 PM

    Start Time: 2:30 PM - Finish Time: 4:14 PM

Tuesday 18, Aug

  • The Burnt Orange Heresy *** Ending Soon ***

    MA15+
  • Tuesday 18, Aug    Run time:109 Minutes

    12:40 PM

    Start Time: 12:40 PM - Finish Time: 2:29 PM

  • A White, White Day

    M
  • Tuesday 18, Aug    Run time:119 Minutes

    12:05 PM

    Start Time: 12:05 PM - Finish Time: 2:04 PM

  • La Belle Epoque

    M
  • Tuesday 18, Aug    Run time:125 Minutes

    10:10 AM

    Start Time: 10:10 AM - Finish Time: 12:15 PM

    2:50 PM

    Start Time: 2:50 PM - Finish Time: 4:55 PM

  • Made in Italy

    M
  • Tuesday 18, Aug    Run time:104 Minutes

    10:00 AM

    Start Time: 10:00 AM - Finish Time: 11:44 AM

    2:30 PM

    Start Time: 2:30 PM - Finish Time: 4:14 PM

Wednesday 19, Aug

  • The Burnt Orange Heresy *** Ending Soon ***

    MA15+
  • Wednesday 19, Aug    Run time:109 Minutes

    12:40 PM

    Start Time: 12:40 PM - Finish Time: 2:29 PM

  • A White, White Day

    M
  • Wednesday 19, Aug    Run time:119 Minutes

    12:05 PM

    Start Time: 12:05 PM - Finish Time: 2:04 PM

  • La Belle Epoque

    M
  • Wednesday 19, Aug    Run time:125 Minutes

    10:10 AM

    Start Time: 10:10 AM - Finish Time: 12:15 PM

    2:50 PM

    Start Time: 2:50 PM - Finish Time: 4:55 PM

  • Made in Italy

    M
  • Wednesday 19, Aug    Run time:104 Minutes

    10:00 AM

    Start Time: 10:00 AM - Finish Time: 11:44 AM

    2:30 PM

    Start Time: 2:30 PM - Finish Time: 4:14 PM